Op dinsdag 26 september geeft marketingexpert en businesscoach (en oud-student van Alba-academie) Hugo Bakker de training “Help ik start mijn Coachpraktijk!”. De training is bedoeld voor coaches/ trainers/ begeleiders die een eigen praktijk of onderneming willen starten (of zijn gestart) en zit boordevol tips en tricks over marketing en ondernemerschap. Of het nu gaat over hoe je de klant kunt bereiken, hoe je jezelf kunt “verkopen”, hoe je social media in kunt zetten, of hoe je je training vol kunt krijgen; Hugo weet als geen ander wat het betekent om een eigen bedrijf te beginnen. Ook hij heeft de nodige tegenslagen gehad, zijn huidige succes kwam hem zeker niet aanwaaien. Zelf zegt Hugo hierover: Het ondernemen is een reis en ik heb het echt moeten leren!

We zijn er trots op dat Hugo deze trainingsdag bij ons geeft, want we kennen zijn zeer drukke schema. Doe je voordeel met zijn kennis en kunde!

 

Voor meer informatie en aanmelden: https://www.alba-academie.nl/training/help-ik-start-mijn-coachpraktijk-marketing-voor-coaches/