“Mooi om inzicht te krijgen in de diepere oorzaken van burn-out en om zoveel verder te kijken dan wat aan de oppervlakte te zien is. En wat is Jane een vakvrouw en inspirerende trainer! Kwaliteit van de training is hoog. Bedankt voor deze mooie 2 dagen.” – Marloes Borsje, teammanager

De najaarseditie van de tweedaagse training Burn-out Preventie, onder de bezielende begeleiding van toptrainster en ervaringsdeskundige Jane Coerts, zit er alweer op. Deze training is zeer populair (het belang van goede preventie moge duidelijk zijn, burn-out is veruit de grootste veroorzaker van langdurig werkgerelateerd uitval en heeft grote impact op cliënt en omgeving), dus de data voor het voorjaar van 2018 zijn alweer gepland!

Meedoen? Houd 29 & 30 mei 2018 vrij in je agenda. Wil je niet het risico lopen achter het net vissen? Meld je dan meteen aan. Kijk op bit.ly/Burn-out-Preventie voor meer informatie en aanmelden.


Over de training Burn-out Preventie

Een van de meest besproken en actuele thema’s is burn-out. Burn-out wordt vaak in één adem genoemd met oververmoeidheid en werkstress. Maar burn-out is veel complexer dan dat. Burn-out heeft te maken met een langdurige disbalans tussen de zorg voor anderen en de zorg voor jezelf. Het vuur, de passie die energie geeft om iedere dag weer aan de slag te gaan, is bij burn-out cliënten letterlijk opgebrand. Dit vertaalt zich in psychisch, lichamelijk en emotioneel “opgebrand zijn”, met alle gevolgen van dien. Tijdens de tweedaagse training Burn-out Preventie leer je de signalen van een dreigende burn-out te herkennen, krijg je weet van de diepere, onderliggende oorzaken van burn-out en krijg je preventieve coachinterventies aangereikt om cliënten te begeleiden naar duurzame gezondheid.