• Wil je coach worden en ben je op zoek naar dé opleiding die jou de fijne kneepjes van het vak leert?
  • Of wil je juist geen coach worden, maar wil je praktische coachvaardigheden leren die je direct in kunt zetten in je eigen werksituatie?
  • Of ben je al coach / begeleider en zoek je naar een vervolgopleiding of specialisatie om je kennis en kunde te verbreden en te verdiepen?

Meld je dan nu aan voor onze gratis proeverij. Tijdens diverse korte proefrondes krijg je een mooie inkijk in onze opleidingen en trainingen. Je kunt terecht met al je vragen, maakt kennis met enkele docenten en je ervaart onze manier van werken.  Ervaren wat een coach zoal doet? Schrijf je dan in voor een speeddate met een coach. Of neus lekker rond bij onze informatiestand en stippel samen met onze opleidingsadviseurs jouw persoonlijke leertraject uit. Natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie en proeverij.

Dit is het ideale moment om te proeven van onze opleidingen en specialisatietrainingen, alle informatie te krijgen en al je vragen te stellen!

Onze proeverij vindt plaats op 14 december in Veldhoven

proeverij

>> PROGRAMMA proeverij

10.00 – 12.00: Beroepsopleiding tot Coach Practitioner

10.00 – 10.45: Coaching Basics

11.00 – 11.30: Loopbaancoaching

12.00 – 12.45: Opleiding tot Professioneel Teamcoach (Teamcoaching + Complexe Teamcoaching)

12.00 – 12.45: Vervolgopleidingen: Dieper Coachen & Professioneel Coachen in Organisaties

12.00 – 12.30: Coachen met Creatieve Werkvormen

13.00 – 13.45: Integrale Traumacoaching

>> Doorlopend >> Speeddate met een coach – in korte tijd kennismaken met het coachvak? Meld je dan aan voor de speeddate. Ontmoet een coach, stel een vraag en ervaar hoe het is om gecoacht te worden.

>> Doorlopend >> Informatiestand. Onze opleidingsadviseurs vertellen je graag alles over onze opleidingen en trainingen.

 

Aanmeldformulier bijeenkomsten proeverij

  • Ik meld mij aan voor:

    Geef hieronder aan aan welke bijeenkomsten je deelneemt. Per proefronde kun je 1 bijeenkomst selecteren.
    Wanneer je je aanmeldt voor een speeddate, krijg je van ons een tijd toegewezen. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met de bijeenkomsten van je keuze. We informeren je per mail. De speeddate duurt ongeveer 10 minuten.
    De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna waar nodig informeren over de informatiebijeenkomst. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 040-295 59 99 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.