Je bent al enige tijd werkzaam als teamcoach, begeleidt zelfsturende teams en/of coacht organisaties in verandering. En nu ben je op zoek naar méér, om nog steviger in je schoenen staan en je senioriteit uit te bouwen. Professionele ontwikkeling, verdieping van je kennis en kunde, sparren met andere vakkundige coaches; the next level. Dan heten we je graag van harte welkom bij de nieuwe training High Performance Teamcoaching! In deze vervolgtraining (op onze training Teamcoaching), ontwikkeld door Martian Slagter, zet je de volgende stap in je carrière, als coach van high performance teams.

Een High Performance Team is een team dat op hoog niveau weet samen te werken om (organisatie)doelen te behalen en zelfs te overstijgen. Het zijn moderne, zelf regisserende teams die hun samenstelling gedurende de rit kunnen wijzigen, bijvoorbeeld als er mensen met een nieuwe expertise worden ingevlogen.

De training heeft een stevige wetenschappelijke onderbouwing. Zo krijg je kennis van fundamentele elementen die zorgen dat een team duurzaam succesvol is en kan excelleren (high performing) en ontwikkel je je bedrijfskundige knowhow. Want ook op de bovenstroom is vaak nog veel werk te doen. Daarnaast vergroot je je systemische blik van team naar organisatie, stakeholders en andere belanghebbenden. Je weet welke partijen je nodig hebt om een team te laten floreren en hoe je deze kunt beïnvloeden. En omdat je ook goed uit de voeten kunt met strategische aspecten, ben je een inspirator, gesprekspartner, executive coach en organisatieadviseur voor de leider. Natuurlijk werk je ook aan je persoonlijke karakteristieken als teamcoach: moed, integriteit, zelfvertrouwen en persoonlijkheid.

De training bestaat uit 4 trainingsdagen, 2 supervisies en 2 intervisies en start op vrijdag 7 september.

Ben jij klaar voor the next level in teamcoaching? Meld je snel aan, want vol = vol.
Klik hier voor meer informatie en inschrijven.