Tien jaar Dag van de Coach, tien jaar partnerschap

Op donderdag 8 juni vond de Dag van de Coach plaats. Een jubileumeditie, want de Dag van de Coach bestond 10 jaar! Dit jaar was het thema Floreren. Een thema dat is over komen waaien uit de Positieve Psychologie. Het was een geweldige dag, met uitdagende, prikkelende, inspirerende sprekers en een wervelende afsluiting met een lach een een traan door Joseph Oubelkas.

Voor Alba-academie was het dit jaar dubbel feest. Ook wij vierden ons 10-jarig jubileum als partner van de Dag van de Coach. Daarnaast ontvingen wij uit handen van EMCC-NOBCO voorzitter Charlotte van den Wall Bake als eerste opleider in Nederland de herregistratie van de Practitioner accreditatie voor onze Beroepsopleiding tot Coach Practitioner. Alle reden voor een feestje dus. En dat is het ook geweest.

Vier mee; krijg € 100,00 korting op onze trainingen

Wij willen de feestvreugde graag delen met alle deelnemers aan de Dag van de Coach 2017.  Daarom geven we je € 100,00 korting op een training naar keuze bij Alba-academie, als je je vóór 15 juli aanmeldt. Dus kijk hier voor onze uitgebreide trainingsaanbod , maak je keuze en schrijf je in. Gebruik hiervoor het inschrijfformulier: Inschrijfformulier Trainingen 2017 Dag Van De Coach 2017 Goodiebag