/Evenementen/

Start training Loopbaancoaching

02/04/19 @ Hele dag

Loopbaancoaching is in onze dynamische samenleving belangrijker dan ooit. Er vindt een verschuiving plaats van baanzekerheid naar werkzekerheid, waardoor we steeds meer worden uitgedaagd om pro-actief onze loopbaan te sturen, te werken aan duurzame inzetbaarheid en een antwoord te vinden op de hobbels die we daarin tegenkomen. Wie ben je, wat wil je, wat kan je en welk werk past daar dan bij? Het antwoord op deze vragen is heel dynamisch en wordt mede bepaald door de levensfase waarin je zit. een loopbaancoach ondersteunt je in het vinden van de antwoorden.

Start Vervolgopleiding Dieper Coachen

03/04/19 @ Hele dag

Zet de volgende stap in coaching. Verdiep uw coachkennis en -kunde en leer individueel coachen op identiteitsniveau. Zet uzelf in als instrument, voorbij de methodieken. De vervolgopleiding Dieper Coachen leidt u op tot Coach Senior Practitioner.

Start Training Teamcoaching

03/04/19 @ Hele dag

Tijdens de training Teamcoaching leert u om de technieken voor individuele Coaching toe te passen op een team. Vanuit diverse concepten over teamontwikkeling en teamcoaching werkt u met uw eigen casus of die van een ander. Centraal staat het oefenen van uw eigen teamcoach competenties. U leert van de feedback van de andere deelnemers en u bent in staat om zelf feedback te geven.

Start training Deep Democracy

08/04/19 @ Hele dag

Krijg met Deep Democracy een krachtige methodiek in handen om teamdynamieken bloot te leggen, conflicten te neutraliseren en te komen tot duurzame besluitvorming en groei.

Schitteravond: Ontmasker je eigen wijsheid

17/04/19 @ 18:30 - 22:00

Onderzoek vanavond welke bijzondere maskers jij in het dagelijks leven soms opzet of tegenkomt. Ontmasker je eigen wijsheid! Onder leiding van Hans Koerts Meijer en Theo Koster wordt dit een avond van kleurrijke en beweeglijke ontmoetingen met onszelf en elkaar.

Training Coachen bij Tegenslag en Verlies

23/04/1924/04/19 @ 10:00

De training Coachen bij Tegenslag en Verlies is bedoeld voor professionals die zich willen verdiepen in de plek van verlies en tegenslag in hun coachingswerk, zoals coaches, counselors, therapeuten, trainers, (bedrijfs)maatschappelijk werkers of praktijkondersteuners.

Opstellingsavond

Wil je onderzoeken wat jou tegenhoudt om te zijn wie je bent? Krijg inzicht in jouw terugkerende coachvraag aan de hand van opstellingen. Het kan zijn dat je telkens weer in bepaalde patronen terecht komt. Tijdens je werk, in relaties. Je kan er de vinger niet op leggen. In eerste instantie zoek je de oorzaak

Start training Coachen bij Verlies van werk

25/04/19 @ 10:00

Tijdens deze training leer je de signalen van werkgerelateerd verlies herkennen en train je coachvaardigheden om je cliënt op gezonde wijze het rouwproces te laten doorlopen en zijn veerkracht te ondersteunen. Zo help je de cliënt om inzicht te krijgen in het eigen proces, het eigen leiderschap te vergroten en de beweging naar de toekomst te maken.

Start Stoomcursus Coaching Basics II

09/05/1927/06/19 @ 00:00

Het vervolg op onze stoomcursus Coaching Basics. Leer werken met diverse coachmethodieken. 

Trainingsdagen 9 mei, 23 mei, 13 juni & 27 juni. 

Voor meer informatie neem contact met ons op via 040-2955999

Start training Hart-Brein Coherentie

21/05/1911/06/19 @ 00:00

Tijdens deze training leer je welke factoren van invloed zijn op de Hart-Brein Coherentie en hoe je deze objectief kunt meten met behulp van (heartmath) software. Je krijgt inzicht in de wetenschappelijke onderbouwing. Je leert werken met de intelligentie van het hart en gaat aan de slag met coherentie-verbeterende technieken.

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?
Laat dan uw e-mailadres achter