/Evenementen/

Zomervakantie: kantoor gesloten

29/07/1909/08/19 @ Hele dag

Zomersluiting kantoor

Informatiebijeenkomst Coachopleidingen Veldhoven

23/08/19 @ 14:00 - 16:00

Wilt u kennis maken met Alba-academie? Bent u geïnteresseerd in één van onze coachopleidingen en wilt u weten en voelen wat u van een opleiding kunt verwachten? Kom dan naar onze informatiebijeenkomsten. U ontmoet er onze docenten en ervaart onze manier van werken, proeft van de opleiding door middel van een proefles en kunt er terecht met al uw vragen. De informatiebijeenkomst helpt u bij het maken van de juiste keuze, de keuze voor een opleiding die echt bij uw wensen, vooropleiding en gevoel past!

Schitteravond Coachen waar het pijn doet = vol

28/08/19 @ 18:30 - 21:30

Vanavond presenteert Ien van der Pol, oprichter en eigenaar van Alba-academie op haar thuisbasis haar nieuwste boek Coachen waar het pijn doet. Ze laat je deze avond, door middel van enkele oefeningen, kennismaken met IoPT (Identiteitsgerichte Psychotraumatheorie en Therapie). Natuurlijk stellen we je ook in de gelegenheid volop vragen te stellen, door het boek te bladeren en/of het boek te kopen (uiteraard gesigneerd door Ien).

Informatiebijeenkomst Coachopleidingen Amsterdam

30/08/19 @ 14:00 - 16:00

Wilt u kennis maken met Alba-academie? Bent u geïnteresseerd in één van onze coachopleidingen en wilt u weten en voelen wat u van een opleiding kunt verwachten? Kom dan naar onze informatiebijeenkomsten. U ontmoet er onze docenten en ervaart onze manier van werken, proeft van de opleiding door middel van een proefles en kunt er terecht met al uw vragen. De informatiebijeenkomst helpt u bij het maken van de juiste keuze, de keuze voor een opleiding die echt bij uw wensen, vooropleiding en gevoel past!

Start training Complexe Teamcoaching

04/09/19 @ Hele dag

Wil jij als teamcoach meer impact, kennis en kunde? Wil je kunnen werken met het lerend vermogen van teams? Wil jij de doorgewinterde systeemdenker zijn die complexe ontwikkeltrajecten voor teams in de organisatie aankan? Dan is de training Complexe Teamcoaching iets voor jou!

Start Training Deep Democracy

10/09/19 @ Hele dag

Hoe activeer je ‘de luis in de pels’ en de ‘dwarsliggers’? Hoe laat je de stem van de minderheid spreken? Hoe organiseer  je ‘gedoe’ binnen een veilige setting  en zorg je ervoor dat hardnekkige beelden en sabotagegedrag onderzocht en besproken MOGEN worden? Krijg met Deep Democracy een krachtige methodiek in handen om teamdynamieken bloot te leggen, conflicten te neutraliseren en te komen tot duurzame besluitvorming en groei.

Start training Hart-Brein Coherentie

11/09/19 @ Hele dag

Tijdens deze training leer je welke factoren van invloed zijn op de Hart-Brein Coherentie en hoe je deze objectief kunt meten met behulp van (heartmath) software. Je krijgt inzicht in de wetenschappelijke onderbouwing. Je leert werken met de intelligentie van het hart en gaat aan de slag met coherentie-verbeterende technieken.

Start Stoomcursus Coaching Basics I

12/09/1931/10/19 @ 10:00

Krijg met Coaching Basics I diverse basisvaardigheden van coaching onder de knie. Na deze stoomcursus bent u in staat om op een coachende manier gesprekken te voeren en de basisvaardigheden te integreren in uw dagelijkse werkzaamheden en adviesstijl. Ook bent u vaardiger geworden in communicatie en (zelf)reflectie.

Start Vervolgopleiding Dieper Coachen

16/09/19 @ Hele dag

Tijdens de vervolgopleiding Dieper Coachen bekwaamt u zich in het begeleiden van diepgaande, individuele veranderprocessen op zijnsniveau. U werkt op het snijvlak van coaching, counseling en therapie. U weet uw cliënt snel te diagnosticeren en richt uw interventies op datgene wat voor de cliënt ten diepste relevant is. 

Training Ontmasker je Wijsheid

19/09/19 @ Hele dag

Wil je je eigen wijsheid ontdekken om die vervolgens in het leven handen en voeten te geven? Kom dan naar deze bijzondere training van twee dagen in Veldhoven. Het is een intensieve training , die met passie wordt begeleid door twee ervaren trainers. Er worden diverse werkvormen ingezet zoals meditatie, dialoog en het werken met creatieve middelen als tekenen, schilderen en muziek.

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?
Laat dan uw e-mailadres achter