Het ontwikkeladvies van het Ministerie van Sociale Zaken & werkgelegenheid is een (tijdelijke) subsidieregeling, bedoeld voor werknemers vanaf 45 jaar die willen kijken naar hun competenties, de toekomstperspectieven binnen hun huidige loopbaan willen onderzoeken en vooruit willen kijken naar toekomstige loopbaanmogelijkheden. De regeling geldt voor werknemers die minimaal 12 uur per week werken en niet in een ziekteperiode of ontslagprocedure zitten.

Val jij in deze doelgroep? Dan geeft de regeling jou de mogelijkheid om gratis je huidige loopbaan een checkup te geven en te werken aan duurzame inzetbaarheid. Waar liggen jouw mogelijkheden, wat is jouw passie en hoe zorg je ervoor dat je gelukkig bent en blijft in je werk, nu en in de toekomst? Neem de regie over je loopbaan in eigen handen.

Wil jij gebruik maken van deze regeling en samen met één van onze deskundige loopbaanbegeleiders kijken wat de volgende stap in ouw carrière kan zijn? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder. Onze begeleiders zitten op verschillende locaties in Nederland, dus altijd in de buurt. Telefonisch: 040 -295 59 99 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl