Wil je je eigen wijsheid ontdekken om die vervolgens in het leven handen en voeten te geven? Kom dan naar deze bijzondere training van twee dagen in Veldhoven. Het is een intensieve training die met passie wordt begeleid door twee ervaren trainers. Er worden diverse werkvormen ingezet zoals meditatie, dialoog en het werken met creatieve middelen als tekenen, schilderen en muziek.

Gevraagd wordt de bereidheid om je eigen grenzen te ontdekken en zo mogelijk te verleggen en de vertrouwelijkheid binnen de groep te respecteren.

Werken met creativiteit

Tijdens de training maken we veelvuldig gebruik van een breed palet aan creatieve werkvormen. Creatieve werkvormen roepen enthousiasme, creativiteit, bezieling, beweeglijkheid en impulsiviteit op. Innerlijke energie gaat (weer) stromen en er komt ruimte voor verwondering over eigen scheppingskracht.

Doel van de training Ontmasker je Wijsheid

Het doel van de training is om (nog) meer inzicht te verkrijgen in wie je echt bent. Door te oefenen ontdek je in hoeverre je:

  • communiceert vanuit eigenheid, in plaats van te voldoen aan verwachtingen van anderen;
  • ruimte kunt scheppen om keuzes vanuit jezelf te maken;
  • je belemmeringen daarin gaat herkennen en erkennen;
  • de consequenties van je gedrag leert te accepteren;
  • in het hier en nu kunt zijn;
  • jezelf accepteert en je eigen verantwoordelijkheid neemt;
  • de inzichten die je hebt opgedaan na de training in kunt zetten.

Voor wie is de training Ontmasker je Wijsheid bedoeld?

Deze training is interessant voor een ieder die een stap wil zetten naar duurzame verandering, innerlijke rust, autonomie en eigenheid.

Lees meer

Trainers

Theo Koster (1963)

Theo KosterMijn diepste drijfveer is het leven te willen zien in wat het is; los van iets geloven, aannames, intellectuele bouwwerken, groepsdenken, angst, hoop, troost, wensdenken, aanpassing of maatschappelijke (veelal dwingende) dogma’s. In die leegte kunnen vrijheid, vrede en compassie bloeien. Dat is de ervaring van 23 jaar intensief gemeenschapsleven, individuele coaching, groepsbegeleiding en vredeswerk. Daarbij zijn de directe ervaring en het ‘zijn’ in het hier en nu, alsmede geweldloze communicatie belangrijke elementen.

 

 

Hans Koerts Meijer

Hans Koerts Meijer

In mijn leven neemt creativiteit een centrale plaats in. Ik begon mijn loopbaan als illustrator aan de Universiteit van Amsterdam, volgde een opleiding tot kunstzinnig therapeut en besloot dertig jaar geleden om in organisaties en bedrijven, trainingen en coaching in persoonlijke ontwikkeling te gaan verzorgen.

Ik ontdekte dat het werken met creatieve middelen zoals tekenen, schilderen, boetseren, verhalen vertellen en het maken van muziek mensen met elkaar verbindt en innerlijk in beweging zet. In mijn trainingen, workshops en bij individuele coaching maak ik dan ook vaak gebruik van deze werkvormen. 

Lees minder

Tijdens de dagen wordt intensief gewerkt met een breed palet aan creatieve werkvormen. Ook werken we veelvuldig met meditatietechnieken, dialoog en systemische interventies.
Locatie en startdatum
Locatie:De training Ontmasker je Wijsheid vindt plaats op de trainingslocatie van Alba-academie in Veldhoven (Brainportregio Eindhoven).
Startfrequentie:De training wordt meerdere keren per jaar gegeven.
Eerstvolgende trainingsdagen:Donderdag 19 september: 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 20 september: 10.00 – 17.00 uur

Overige informatie
Duur: De training Ontmasker je Wijsheid is een tweedaagse training.
Toelating:De training staat open voor iedereen die zijn eigen wijsheid wil ontdekken.
Afronding:De training wordt afgesloten met een Certificaat (bij 100% aanwezigheid).
Aantal deelnemers:De groep bestaat uit maximaal 14 deelnemers.
Literatuur:Niet van toepassing.
Trainer:Hans Koerts Meijer en Theo Koster.
Algemeen:Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training krijg je alle startinformatie toegestuurd. Onze trainingen zijn populair. Wil je verzekerd zijn van een plek in de training, wacht dan niet te lang met inschrijven. Mocht de training onverhoopt toch niet kunnen starten, dan ontvang je direct bericht. Het reeds overgemaakte bedrag storten wij in dit geval binnen 10 dagen terug.
Tip:Er zijn overnachtingsmogelijkheden in de nabijheid van de Alba-academie (NH Hotel Koningshof, Hotel Steensel). De kosten hiervan zijn niet inbegrepen. In samenwerking met Hotel Steensel bieden we 3 aantrekkelijke Alba-arrangementen. Kijk hier voor de mogelijkheden.
De training Ontmasker je Wijsheid kost € 600,00. Dit is inclusief lesmaterialen, koffie, thee en lunch.

 

Inschrijfgeld voor de training is € 95,00 (eenmalig).

 

Alba-academie is vrijgesteld van BTW.

Ben je enthousiast geworden en wil je je direct inschrijven voor de training Ontmasker je Wijsheid? Vul het Inschrijfformulier Trainingen in en stuur een ingescande versie inclusief handtekening aan secretariaat@alba-academie.nl. Je kunt het origineel natuurlijk ook opsturen naar Alba-academie, Antwoordnummer 10042, 5500 VB Veldhoven.

 

Lees vóór aanmelding ook onze Algemene Voorwaarden