Training Durable Natural Attitude (D-N-A)

Leer werken met het zelfhelend vermogen van het lichaam

Is jouw cliënt aan het leven of structureel aan het overleven? Leer hoe je jouw client kunt laten herstellen door te werken met het unieke DNA, het brein en gedragingen van hormonen en organen.

2024

Veldhoven

4 dagen

Investering: € 1.595,00

BROCHUREINCOMPANY VOLGEN

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op via:

Startdatum en locatie

2024 (nog in planning)
4 dagen
Veldhoven

Totale investering

€ 1.595,00
DIRECT INSCHRIJVEN

Durable Natural Attitude (D-N-A)

Is jouw cliënt aan het leven of structureel aan het overleven? Leer hoe je jouw client kunt laten herstellen door te werken met het unieke DNA, het brein en gedragingen van hormonen en organen. Werk met het zelfhelend vermogen van het lichaam. Deze training gaat dan ook over lichaamsgericht werken vanuit de informatie die het lichaam van nature geeft.

 

Mijn lichaam toont;
Maar ik zie niet
Mijn lichaam praat;
Maar ik luister niet
Mijn lichaam roept;
Maar ik hoor niet

Zie mij, hoor mij en luister naar mij
Ik ben je huis
Ervaar mij en kom thuis

Your Inner Nature

Je hebt als coach, therapeut of natuurgeneeskundige al veel in huis. Je bent ervaren en bekwaam in het begeleiden van mentale hulpvragen op allerlei gebied. Je weet als geen ander hoe effectief het is jouw cliënt zelf aan zijn/haar ontwikkeling en herstel te laten werken. Dat is mooi en enorm waardevol. Maar soms werkt het nóg beter, als je meer lichaamsgericht kunt werken. Het lichaam liegt immers nooit en geeft subtiel aan wat nodig is om te (h)erkennen en herstellen. Tijdens deze training ontdek je hoe het zelfhelend vermogen van het lichaam werkt en hoe je jouw cliënt een duurzame natuurlijke houding aanleert.

De Lichaamstaal Centraal

Hoe kan het dat jouw lijf vanzelf herstelt, zonder dat je er iets voor hoeft te doen? Die vraag is nog steeds onbeantwoord. Wel weten we dat DNA als een blauwdruk fungeert en dat je lichaam steeds vernieuwt en zichzelf opbouwt. Tijdens deze training leer je meer over het DNA, waar alle informatie is opgeslagen, het brein en de invloeden van neurotransmitters. Neurotransmitters, zoals adrenaline, achetylcholine, dopamine, serotonine, gaba en endorfinen hebben namelijk een grote invloed op hoe iemand zich lichamelijk of geestelijk voelt. Onder invloed van stress of de impact van ingrijpende levensgebeurtenissen kan de productie van deze stoffen verstoord raken en allerlei klachten veroorzaken. Je leert welke houding je van nature in kunt nemen om stress en andere gezondheidsproblemen weer te verbinden met je ‘zijn’.

Doel van de training

Het doel van deze training is dat je de cliënt een duurzame natuurlijke houding (Durable Natural Attitude) aanleert en dat de cliënt leert ‘luisteren’ naar de antennes van het lichaam, ofwel ons DNA. Hierdoor boort je cliënt het zelfhelend vermogen van het lichaam aan met een duurzaam effect.

Inhoud

In deze training ga je als begeleider letterlijk aan de slag met lichaamstaal, adem en houding. Je leert meer over het DNA, waar alle informatie (ook van generaties lang) is opgeslagen, om van daaruit te onderzoeken waar in het lichaam sporen of deuken zijn achtergelaten. We werken met het brein, de invloeden van diverse neurotransmitters en de gedragingen van hormonen en organen op bijvoorbeeld stress. Onder meer wordt gewerkt met het Genogram, YIN en IoPT volgens Ruppert. Je leert hoe je cliënt op een unieke manier contact kan maken met zijn of haar lichaam om het zelfhelend vermogen aan te spreken. We werken hierbij met zelfresonantie in de ruimte én in de houding.

Trainers

Emrik Suichies

Emrik Suichies heeft al meer dan 30 jaar ervaring als manueel therapeut, fysiotherapeut, functionele osteopathie, haptotherapeut, biofysisch geneeskundige, orthomoleculair therapeut, internationaal trainer Biofysische geneeskunde en Yin Yoga docent. Vanuit zijn New Health Centre in Sneek biedt hij educatie en training in diverse zorgvormen vanuit een holistische visie.

Suzanne Smeenge heeft ruime ervaring in het management. Ze heeft diverse opleidingen gevolgd op het gebied van management, coaching, supervisie en (trauma-)begeleiding. Ook is Suzanne opgeleid in de Transactionele Analyse, NLP, systemisch werken ( o.a. familie, organisatie- en traumaopstellingen) en IoPT. Zij heeft jarenlange ervaring op het gebied van leiderschapsontwikkeling van mens, team, organisatie en maatschappij. Zij werkt op een diepere laag. Haar stijl van werken is direct, met veel warmte en betrokkenheid. “Ik wil graag een ontmoetingsplek creëren waar mensen kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen, zich vrij voelen om de gewenste stappen in hun leven te kunnen zetten.”

Het Inclusive Leadership model: Duurzaamheid door preventie

Daar waar het spannend is, moet je zijn”

Deze training duurt 4 dagen. Tijdens deze dagen werken we met het Inclusive leadership model. Dit model staat voor duurzaamheid. Het model wordt dan ook ingezet in de diepte en in de breedte. Het is de balans tussen spiritueel, cognitief, affectief en fysiek. En juist het letterlijke fysieke stuk, is tot op heden nog vaak onderbelicht.

Het lichaam centraal

Werken met het lichaam is spannend; het is veelal onbekend terrein. Toch ligt de sleutel voor duurzaam resultaat in het lichaamswerken. Het is net de stap in coaching die het verschil kan maken.

Invulling van de training

We werken met inzicht, ervaren, in beweging zetten en met reflecteren. De eerste dag staat vooral in het teken van resoneren, het genogram, het model ‘overleving-trauma-gezondheid’ en de betekenis van ‘Your Inner Nature (YIN)’ . De tweede dag wordt gewerkt met YIN en staat de verbinding tussen DNA en YIN centraal. Op deze dag wordt een opmaat gemaakt naar de lichaamshouding en hoe dit werkt met de organen. Op deze dag wordt ook gewerkt met resonantie met innerlijke delen. Op de derde dag gaan we aan de slag met het brein, de neurotransmitters en het waarnemen van signalen van het lichaam met behulp van DNA. Tot slot vindt op dag vier de integratie plaats; de signalen van het lichaam gelinkt met de neurotransmitters, organen en brein.

Je kunt de modellen, de werkmethoden en interventies direct toepassen in je eigen praktijk als coach of als therapeut.

“De sleutel van mentale gezondheid zit in je lijf” 

Locatie en trainingsdata

Locatie:

De training Durable Natural Attitude (D-N-A) vindt plaats bij Alba Academie in Veldhoven.

Startfrequentie:

De training Durable Natural Attitude (D-N-A) start 2 keer per jaar.

Veldhoven 2024:

Nog in planning.

Investering

Kosten:

De training Durable Natural Attitude (D-N-A) kost € 1.595,00. Dit is inclusief lesmaterialen, koffie, thee en lunch, exclusief verplichte literatuur.

Alba-academie is vrijgesteld van btw.

Overige informatie

Duur:

De training Durable Natural Attitude (D-N-A) bestaat uit 4 trainingsdagen in 2 maanden.

Studiebelasting: totaal 36 uur (incl. lesdagen).

Niveau:

Hbo-niveau.

Toelating:

  • Hbo denk- en werkniveau
  • Je bent coach, therapeut of natuurgeneeskundige van beroep

Afronding:

De training wordt afgesloten met een Certificaat (bij 100% aanwezigheid).

Aantal deelnemers:

De groep bestaat uit maximaal 16 deelnemers.

Trainer:

Emrik Suichies en Suzanne Smeenge

Algemeen:

Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de training krijg je alle startinformatie toegestuurd. Onze trainingen zijn populair. Wil je verzekerd zijn van een plek in de training, wacht dan niet te lang met inschrijven. Mocht de training onverhoopt toch niet kunnen starten, dan ontvang je direct bericht. Het reeds overgemaakte bedrag storten wij in dit geval binnen 10 dagen terug.

Wil je meer informatie over de training Durable Natural Attitude (D-N-A)?

Download hieronder de brochure van de training Durable Natural Attitude (D-N-A) door het formulier in te vullen. Als je specifieke vragen hebt, dan kun je ons natuurlijk ook mailen op secretariaat@alba-academie.nl of bellen op 085-200 8000. Wij geven graag antwoord op al je vragen.

De gegevens die je hebt ingevuld, nemen we op in ons relatiebestand. Wij gebruiken deze gegevens om je hierna eenmalig te informeren over deze training. Uiterlijk na 6 maanden verwijderen we je gegevens weer. Conform AVG heb je het recht om je gegevens in te zien, te laten wijzigen of te laten verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op, op telefoonnummer 085-200 8000 of per e-mail: secretariaat@alba-academie.nl.
=

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse in de training Durable Natural Attitude (D-N-A)? Aarzel dan niet en laat het ons weten door het onderstaande formulier in te vullen.

Ik heb interesse in Durable Natural Attitude (D-N-A)

Gegevens student

Comments are closed.