Een streling voor de ziel vindt plaats bij Alba-academie Veldhoven. We zijn gevestigd op het terrein van NH Koningshof, waar we ook overnachten. Het vroegere Klooster Koningshof heeft een lange bestaansgeschiedenis. Gesticht door de Zusters van het Allerheiligste Hart, fungeerde het bosrijke gebied als klooster voor de orde, middelbare meisjesschool en particulier internaat voor meisjes. In 1976 was de zusterorde te klein geworden en werd het klooster verkocht. In 2007 sloot ook het laatste schoolgebouw de deuren. Het complex werd verbouwd tot hotel en congrescentrum. Helaas is daarbij veel van de oude glorie gesloopt. Maar tot op de dag van vandaag ademen Alba-academie, het hotel in de kloostervleugel, het oude boswachtershuis en het onlangs gerestaureerde kapelletje de sfeer van weleer uit.

 

Eten & drinken

Tijdens de drie dagen ontbreekt het je aan niets. Ook voor de inwendige mens wordt volop gezorgd. Onze gastvrouw staat voor je klaar met hapjes en drankjes.

De heerlijke lunches worden verzorgd door DiT eten en drinken, bij ons op locatie. DiT eten en drinken werkt uitsluitend met dagverse streekproducten.

Voor het diner op dag 1 bezoeken we een restaurant in Veldhoven. Het diner op dag 2 bereiden we zelf tijdens de kookworkshop.

 

Hotel

We overnachten op 25 & 26 oktober in Hotel NH Koningshof. We hebben een standard single room voor je geboekt. Alle kamers zijn voorzien van onder meer een TV, Wi-Fi, koffie- en thee faciliteiten. In de ochtend kun je genieten van een uitgebreid (gezond) ontbijtbuffet.

Het hotel beschikt over een binnenzwembad met solarium en sauna, waar je gratis gebruik van kunt maken.

 

 

Deelnemen zonder hotelarrangement

Deelnemen aan het programma, maar liever slapen in je eigen bed, of zelf een hotel / bed and breakfast regelen? Ook dat is mogelijk. Laat het ons weten bij je aanmelding.