We staan aan de vooravond van een revolutionaire, verrassende, wonderbaarlijke en enorm motiverende nieuwe wetenschap. Een wetenschap die ons met krachtige en overtuigende bewijzen laat zien, dat wij méér zijn en kunnen, dan dat we denken. Want terwijl feest gevierd wordt over de materialistische verworvenheden, verdringen we het gevoel en de emotie. We doen op allerlei vlakken aan symptoombestrijding en schijnoplossingen vanuit het hoofd, terwijl de werkelijke oorzaken gewoon doorsluimeren. We hebben meer uitval door stress en er bestaan meer ziektes dan ooit tevoren. De huidige wetenschap leidt tot technologisch meesterschap en financiële bubbels op macro niveau, maar slachtofferschap en uitputting op persoonlijk niveau.

Lees meer

De nieuwe wetenschap leert ons om de schoonheid en de kracht van het leven te vieren. Het staat dicht bij mens en natuur en geeft inzicht in de meest fundamentele aspecten van het leven waar wij zo hongerig naar zijn. Aspecten die ons de kracht terug geven om vreugdevol, vitaal en enorm gemotiveerd door een leven vol zingeving te gaan. Die ons het eigen leiderschap teruggeven. De nieuwe wetenschap beweegt zich tussen allerlei werelden, alternatief, traditioneel, spiritueel, psychologisch, modern en oeroud. Het leert ons emotionele meesterschap te bereiken in directe verbondenheid met elkaar en de wereld om ons heen. Het is de nieuwe wetenschap die ons de tools aanreikt voor een vitaal lichaam, een vreugdevol hart, een rustige geest en een zinvolle ratio, als het ultieme recept.

Filosofen, schrijvers, kunstenaars, wetenschappers, monniken, oude wijzen, meesters in yoga en qi gong, enz., enz. hebben er al duizenden jaren over geschreven. Het is nu tijd om aan de slag te gaan en te worden wie wij zijn; werkelijk verbinding te leggen tussen denken, doen, voelen en zijn. Durf jij te ontsnappen uit de emotionele gevangenschap die jouw dagelijkse vitale energie opvreet, jouw dromen bevriest en jouw gezondheid beschadigt? Durf jij het leven ten volle te leven? De keuze is aan jou…

Deze 10-daagse opleiding is uniek! Het is de eerste opleiding in Nederland die de werelden van de gevestigde wetenschap en de nieuwe wetenschap verbindt. De eerste opleiding die werkt met energie en het eigen vermogen van mensen aanspreekt om zelf te komen tot heelheid en gezondheid. Zeg ja tegen een geweldig opleidingsjaar en leer alles over de nieuwe wetenschap. Laat je uitdagen, prikkelen, emotioneren en krijg tools in handen om vitaal te leven vanuit het hart. Bekijk de wereld van een andere kant, ontdek nieuwe mogelijkheden en ga mee op een bijzondere reis door het universum.

Leerdoelen van de Masterclass Inclusive Life

Tijdens de Masterclass staan de volgende leerdoelen centraal:

 • Kennismaken & leren werken met een breed scala aan (holistische) interventies uit de nieuwe wetenschap.
 • De cirkel wetenschap – fenomenologie – identiteit kunnen rondmaken (Inclusive leadership – Inclusive life).
 • Kunnen werken met mind – body – psychosomatiek – epigenetica.
 • Kunnen werken met emotionele intelligentie en neuroplasticiteit (het zelf-aangestuurde zijn).
 • Kunnen werken met de vier domeinen van veerkracht.
 • Kunnen werken met programma’s en overtuigingen en de destructieve kracht hiervan.
 • Kunnen werken met vitaliteit en deze bij cliënten kunnen bevorderen in alle leefdomeinen.
 • Kunnen werken met energie: hoofdenergie vs. hartenergie en de onvervulde basisbehoefte.
 • Kunnen werken met quantumfysica / het quantumveld.

Voor wie is de Masterclass Inclusive Life bedoeld

Deze masterclass is bedoeld voor iedereen die wil kunnen werken met de nieuwe wetenschap in relatie tot gezond en vitaal leven. Denk hierbij aan (vitalteits)coaches, (energetisch) therapeuten, GGZE-medewerkers, praktijkondersteuners etc. Maar ook als je gewoon zeer geïnteresseerd bent in het onderwerp, ben je van harte welkom.

Trainer

De Masterclass Inclusive Life wordt gegeven door Simona Linskens. Simona rondde universitaire studies in psychologie, pedagogiek en Nederlands recht af,  gevolgd door verschillende cursussen in energetische psychologie, neuro-emotionele integratie, hypnose, coaching, mind-body geneeskunde. Als coauteur schreef ze het boek Hypnosis, the key to self-empowerment, over de mind-body relatie, de invloed van onze gedachten en emoties op onze gezondheid en over het wetenschappelijk onderzoek naar hypnose, dat ze op dat moment uitvoerde aan de Universiteit van Maastricht.

Lees minder

Tijdens de opleiding komen de vele facetten van de nieuwe wetenschap aan bod. We werken op alle kwadranten van het inclusive leadership: denken, doen, voelen en zijn. Naast theorie komen oeroude en nieuwetijdse technieken voorbij die je stimuleren te werken met energie(velden), die je helpen om uit het hoofd in het lichaam te komen. Denk daarbij aan yoga, mindfulness, meditatie en Chi Neng Qigong. De masterclass is ervaringsgericht; met de wetenschappelijk onderbouwde theorie ga je in de lessen ook echt aan de slag (eerst zelf ervaren, voordat je het kunt toepassen). Daarnaast nodigen we je uit om het geleerde direct in je eigen professie in te zetten en hierbij te reflecteren op je eigen proces.

We zorgen voor een mindshift. Dat wat nog niet in het bewustzijn zit, laten we onder de aandacht komen. Zo werken we aan echte transformatie. We maken je los van het verhaal, waaraan je altijd dacht vast te zitten. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

 • Zenuwstelsel als verbinding tussen hart/hoofd/lichaam.
 • Onderbewustzijn en realiteit: verandering van perspectief. Is realiteit de uitkomst, of juist het begin?
 • Signaalfunctie van het onderbewustzijn.
 • Lichaam / mind programmering. Werking van hormonen. Ineffectiviteit van cognitieve therapie.
 • Materie en energie: introductie quantumfysica. We zijn deel van het geheel en hebben alle eigenschappen van het geheel in ons.
 • Hoe ontstaan overtuigingen. Hoe we het leven ervaren en wetenschap bedrijven vanuit overtuigingen.
 • DNA en cellenonderzoek; de werking van epigenetica. Het “doorgeven” van ongezonde overtuigingen.
 • Het ontstaan van ziektes. Misbruik van het lichaam door innerlijke overtuigingen / blokkades.
 • Werken met het quantumveld. Hoe ontstaat quantum-zijn en quantum-voelen.
 • Introductie in neuroplasticiteit. Van neuroplasticiteit naar zelfsturende neuroplasticiteit.
 • Het lichaam als communicatiemiddel.
Locatie en startdatum
Locatie:De Masterclass Inclusive Life vindt plaats op de trainingslocatie van de Alba-academie in Veldhoven (nabij Eindhoven, Brainportregio).
Startdatum:vrijdag 4 oktober 2019

Overige data: 8 november; 29 november; 13 december; 10 januari; 7 februari; 6 maart; 3 april; 8 mei; 5 juni.
Lesinformatie:De opleiding wordt gegeven op vrijdagen, lestijden zijn van 10.00 -17.00 uur.

Overige informatie
Duur: De Masterclass Inclusive Life duurt 9 maanden. Er zijn 10 lesdagen.
Niveau: Post-HBO.
Toelating:U beschikt over HBO werk- en denkniveau.
Afronding:De opleiding wordt afgesloten met een diploma (bij minimaal 90% aanwezigheid).
Aantal deelnemers:De groep bestaat uit maximaal 14 deelnemers.
Literatuur:De lijst met verplichte literatuur wordt u voor aanvang toegezonden.
Trainers:De Masterclass Inclusive Life wordt gegeven door Simona Linskens.
Algemeen:Uiterlijk 2 weken voor aanvang van de opleiding krijgt u alle startinformatie toegestuurd.
Onze opleidingen en trainingen zijn populair. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, wacht dan niet te lang met inschrijven. Mocht de opleiding onverhoopt toch niet kunnen starten, dan ontvangt u direct bericht. Het reeds overgemaakte bedrag storten wij in dit geval binnen 10 dagen terug.
Tip:Er zijn overnachtingsmogelijkheden in de nabijheid van de Alba-academie (NH Hotel Koningshof, Hotel Steensel). De kosten hiervan zijn niet inbegrepen. In samenwerking met Hotel Steensel bieden we 3 aantrekkelijke Alba-arrangementen. Kijk hier voor de mogelijkheden.
Deelname aan de Masterclass Inclusive Life bedraagt € 2350,00. Dit is inclusief lessen, materialen, koffie, thee en lunch. Literatuur is exclusief.

 

Inschrijfgeld bedraagt € 95,00 (eenmalig). Studenten die al zijn ingeschreven bij Alba-academie betalen geen inschrijfgeld.

 

Alba-academie is vrijgesteld van btw.

Bent u enthousiast geworden en wilt u zich direct inschrijven voor de Masterclass Inclusive Life? Vul het inschrijfformulier Masterclass Inclusive Life in en mail een ingescande versie inclusief handtekening aan secretariaat@alba-academie.nl. U kunt het origineel natuurlijk ook opsturen naar Alba-academie, Antwoordnummer 10042, 5500 VB Veldhoven.

 

Lees vóór aanmelding ook onze Algemene Voorwaarden