** Update – 26 juni en 3 juli zitten vol. Je kunt je nu aanmelden voor 28 augustus **

Deze maand verschijnt het boek ‘Coachen waar het pijn doet‘ van Ien G.M. van der Pol. Ien is oprichtster van Alba-academie en schreef eerder al het handboek Coachen als Professie en speciaal voor leidinggevenden het boek Coaching Essentials voor Managers.

Coachen waar het pijn doet

We nodigen je van harte uit voor de Schitteravond ‘Coachen waar het pijn doet’ op 26 juni. Ien presenteert deze avond haar nieuwste boek en laat je, door middel van enkele oefeningen, kennismaken met IoPT. Er is gelegenheid om vragen te stellen en het boek te kopen.

‘Coachen waar het pijn doet’ is een verdiepend boek over trauma en IoPT. Het is een must voor iedereen die op identiteitsniveau wil begeleiden en kennis en kunde wil hebben van traumawerk. Ien illustreert haar boek met praktijkvoorbeelden en ervaringen van cliënten en geeft, naar aanleiding van haar eigen ervaring als begeleider van IoPT-opstellingen, aandachtspunten mee voor (toekomstig) begeleiders.

Wil je erbij zijn?

We hebben maar een beperkt aantal plekken. De boekpresentatie in Amsterdam zat meteen vol, dus meld je snel aan. Meer informatie vind je hier.